bUGcATiOn Facebook Group Flickr Youtube bUGbUsnEt @ Tumblr bUGbUsnEt @ Wordpress bUGaZIne Picture Badge Twitter Badge Willkommen bei bUGbUs.nEt, Dein Status: Gast
  • Anzeige aufgeben
  • Anzeige suchen
  • Verkaufe - T2a 1971 Westfalia Pop top, full driver condition!, EUR 31000

    Te koop aangeboden:
    Een originele Volkswagen T2a Westfalia Camper Bus uit 1972 met pop-top hef dak, supergezonde bus met een uitstraling. De oude looks van de T2a (bumpers en knipperlichten) (schijfremmen). Deze bus heeft officieel 5-zitplaatsen, dus ideaal voor grotere gezinnen.
    Deze mooie bus komt uit California USA en konden hem niet laten staan.
    Er zit een doorloop naar achteren wat erg handig is tijdens het kamperen, dit zorgt voor extra ruimte in de bus. De bekleding van het camper interieur is nog gaaf originele skai. Camper interieur, geheel compleet . De zit/slaapbank beschikt over 2-zitplaatsen en heeft een bed voor 2 personen in beige fluweel. Tevens is er een hangmat aanwezig voor boven het stuur, hier kan een kindje tot en met 6-jaar oud in slapen. Klaptafel is aanwezig en ook de jumpseat achter de bestuurdersstoel. De laminaat kasten, moeten wat opgefrist worden.
    Aan beide zijde zitten de originele Westfalia Louvre ramen en kunnen eenvoudig bediend worden met een draaiknop, hierdoor kan je goed ventileren op een warme dag/ avond/ nacht. Kunnen eventueel ook worden voorzien van muggengaas.
    De motor betreft een 1600cc dubbelport. De versnellingsbak is nog origineel en werkt goed. Wordt nu met een nieuwe accu afgeleverd. Wat moet er nog gedaan worden:
    - Raamrubbers zijn uitgedroogd, moeten vervangen worden.( de hele set wordt er bij gedaan)
    - Afsluitrubbers van portieren/ schuifdeur en achterklep zijn uitgedroogd, deze moeten vervangen worden.De benzine vlotter zit vast.
    Pop-top hefdak verkeerd in goede staat, het tentdoek is aan vervanging toe.
    Kortom een geweldige bus om met je gezin mee op vakantie te gaan of lekker mee rond te rijden naar leuke plekjes,instappen en rijden.
    Mail me gerust als je interesse hebt in deze bus.

    Anzeigen Informationen

    Anzeige weiterempfehlen

    Verkaufe: T2a 1971 Westfalia Pop to...
    Preis: EUR 31000
    Jahr: 1971

    Platziert am: 10.05.2018
    Aktualisiert am: 10.05.2018
    Anzeige angewählt: 4507

    Verkäufer Informationen

    stephan kontaktieren
    Alle Anzeigen von stephan

    Name: stephan deleebeeck
    Ort: Gent, Belgium
    Mitglied seit: 10.05.2018

    Sprachen: Dutch | Dutch
    Paypal: nein

    Sprachen

    Login